Pajeon – pannenkoek van lente-ui

Deze pannenkoek van lente-ui (of pajeon) is een recept uit ‘Kimchi, Gezond koken met gefermenteerde groenten’ van Ae Jin Huys.

Ingrediënten
  • 125 g tarwebloem
  • 1 el aardappelzetmeel
  • 200 ml water
  • 1 bosje lente-ui
  • Plantaardige olie

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor het beslag in een grote, ondiepe ovenschaal. Was de lente-uien, verwijder de beschadigde delen. Snijd ze eventueel doormidden voor een plattere pannenkoek.
  2. Houd de stengels samen in eenzelfde richting en doop ze in het beslag. Bak ze goudbruin in een pan met olie. Sprenkel eventueel nog wat beslag tussen de stengels om de pannenkoek samen te houden. Serveer de pannenkoek van lente-ui met dipsaus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content