Open sandwich met Danablue-kaas
1 snede noten- of meergranen-notenbrood met rozijnen of andere vruchten (2,5 cm dik, met korst)
1 snede noten- of meergranen-notenbrood met rozijnen of andere vruchten (2,5 cm dik, met korst)
Danablue-kaas
knapperige sla
tomaat met smaak
milde mierikswortelsaus
grofgeplette noten naar keuze
rozijnen en pijnpitten
jonge radijzen
olijfolie
preireepjes, in frituurolie gebakken
Bestrijk het brood met de mierikswortelsaus (meng hiervoor geraspte mierikswortel, vers of uit een potje, met een lichte citroenmayonaise). Beleg met blaadjes sla en schijven tomaat (1 cm dik). Leg hierop een dikke snede Danablue-kaas (0,5 Ć 1 cm). Versier met grofgeplette noten, rozijnen, pijnpitten en dunne schijfjes radijs. Trek een streepje olijfolie over sandwich en bord (heen en terug) en kruid met zwarte peper van de molen. Werk af met knapperig gefrituurde preireepjes.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier