Op het vel gebakken kabeljauw met asperges en pistacheolie
09-06-2011, 17:29
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 10:19
Nodig voor vier:
Nodig voor vier:
4 mooie blokjes verse, gefileerde kabeljauw met vel
2 bundels verse asperges
pistacheolie (te koop in de fijnkostwinkel)
aceto balsamico
parmezaankaas
peper en zout
bakolie
gemalen pistachenoten
aspergescheutjes (facultatief)
De asperges schillen, koken en op een groot, warm bord leggen. De kabeljauw kruiden met peper en zout, op het vel bakken in hete olie en 8 à 10 minuten laten garen in een oven van 200°C. Schik de vis bovenop de asperges en besprenkel de bereiding met pistacheolie en aceto balsamico. Versier met aspergescheuten, gemalen pistachenoten en een koekje van in de oven gedroogde parmezaankaas. Warm opdienen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier