
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 1 cm duimbreed gember
- 1 chilipepertje
- Een handvol koriander
- 1 el groene currypasta
- Het sap en de zeste van1/2 limoen
- 100 g pangasiusfilet (ofandere witte vis)
- 100 g roze garnalen
- 100 g surimi (of krab)
- 1 eiwit
- 1 el Thaise chilisaus
- Enkele lepels mayonaise
- 1 kl currypoeder
Bereiding
- Hak de gember, het pepertje, de koriander en de currypasta samen met de helft van het sap van de limoenfijn in de foodprocessor.
- Voeg de vis, de roze garnalen, de surimi en het eiwit toeen hak ook fijn. (Er mag nog altijd wat structuur in je vispasta zitten!) Voeg hier wat chilisaus bij.
- Rol de balletjes en stoom ze in de steamer of een bamboemandje boven een kokende pot water gaar.
- Voeg aan je mayonaise wat currypoeder en het sap en de zeste van een halve limoen toe.
Voor 4 personen