Ingrediënten

Voor vier personen:

  • 4 oesters
  • 100 g malse boter
  • 20 g gehakte groene kruiden (pijpui, bieslook, dragon, koriander, platte peterselie)
  • 1 versnipperde sjalot
  • zeezout
  • peper van de molen
  • sap van 1/2 citroen
  • 150 g kruim van witbrood
  • 20 g amandelschilfers

Meng de malse boter met gehakte groene kruiden, sjalot, peper en zout. Leg op iedere oester een lepel kruidenboter en bestrooi met broodkruim en amandelschilfers. Plaats de oesters drie minuten in een oven van 200°C tot de amandelschilfers licht zijn gekleurd.

Meng de malse boter met gehakte groene kruiden, sjalot, peper en zout. Leg op iedere oester een lepel kruidenboter en bestrooi met broodkruim en amandelschilfers. Plaats de oesters drie minuten in een oven van 200°C tot de amandelschilfers licht zijn gekleurd.