Nazarethsla

  • Moeilijkheid

Voor 4 personen: 250 g Nazarethkaas in blok

1 cervelaatworst of hespenworst

1 komkommer

1 rode, 1 groene en 1 gele paprika

1 doosje maïs (natuur)

1/2 kropsla

1/2 rode sla

1 ui

olie, azijn en mosterd

Snijd de kaas en de cervelaatworst in dobbelsteentjes. Voeg er de in dunne schijfjes gesneden komkommer bij. Snij de paprika’s in twee, verwijder de pitten en snijd de helft van elke paprika in blokjes. Versnipper de ui en vermeng alle ingrediënten. Maak een slasaus met olie, azijn en mosterd en breng deze op smaak met peper en zout. Meng de slasaus met de helft van de ingrediënten. Schik in een slakom een rij groene en een rij rode slablaadjes. Leg daarop de met de slasaus gemengde ingrediënten. Voeg de maïs toe aan de resterende helft en doe dit in de slakom.

* De hespenworst of cervelaatworst is facultatief.

Recept: Avolac

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content