Ingrediënten

 • Muesli
  2 el plantaardige olie
  125ml ahornsiroop
  2 el vloeibare honing
  1 theelepel vanille extract
  250g havermout
  50g zonnebloemzaadjes
  4 el sesamzaad
  50g pompoenzaadjes
  100g geschaafde amandelen
  25g gedroogde veenbessen
  25g gedroogde kersen
  50g gehakte vijgen en abrikozen
  50g kokosschilfers

  Topping
  1 roze Florida pompelmoes
  1 bakje frambozen
  150g natuurlijke light yoghurt
  2 el honing

De muesli Verwarm de oven voor op 160C°. Bereid de muesli door de ahornsiroop, honing, vanille extract en plantaardige olie samen te voegen in een grote kom. Voeg de havermout en alle zaden en noten toe. Meng goed en spreid gelijkmatig op een niet-klevende schaal of een niet-klevend bakpapier.

Bak de muesli 15 minuten in de oven. Meng vervolgens het mengsel met de bessen en kokosschilfers. Bak opnieuw 15 minuten. Haal het mengsel uit de oven en laat afkoelen. Je kunt de muesli 1 maand bewaren in een luchtdichte voorraaddoos.

De topping Meng de yoghurt met de honing. Snijd een roze Florida pompelmoes en leg de schijfjes in een glas. Strooi hier enkele frambozen over alvorens de muesli en een eetlepel yoghurt met honing toe te voegen. Maak meerdere laagjes door dit proces enkele keren te herhalen. Een snel en gezond ontbijt om van te smullen!

De muesli Verwarm de oven voor op 160C°. Bereid de muesli door de ahornsiroop, honing, vanille extract en plantaardige olie samen te voegen in een grote kom. Voeg de havermout en alle zaden en noten toe. Meng goed en spreid gelijkmatig op een niet-klevende schaal of een niet-klevend bakpapier. Bak de muesli 15 minuten in de oven. Meng vervolgens het mengsel met de bessen en kokosschilfers. Bak opnieuw 15 minuten. Haal het mengsel uit de oven en laat afkoelen. Je kunt de muesli 1 maand bewaren in een luchtdichte voorraaddoos. De topping Meng de yoghurt met de honing. Snijd een roze Florida pompelmoes en leg de schijfjes in een glas. Strooi hier enkele frambozen over alvorens de muesli en een eetlepel yoghurt met honing toe te voegen. Maak meerdere laagjes door dit proces enkele keren te herhalen. Een snel en gezond ontbijt om van te smullen!