Ingrediënten

Nodig voor vier :

  • 2 bollen mozzarella
  • 2 rijpe avocado's

Vinaigrette :

  • 2/3 olijfolie van koude persing
  • bewaarolie van zongedroogde tomaten
  • 1/3 limoensap
  • blaadjes basilicum
  • peper
  • zout

Versiering :

  • schors van parmezaankaas
  • 100 g zongedroogde tomaten

De mozzarella in plakjes snijden. De avocado's doormidden snijden, de pitten en de schil verwijderen. Het vruchtvlees in partjes snijden en met de plakken kaas op borden schikken. Besprenkelen met een mengeling van limoensap, olijfolie, olie van zongedroogde tomaten, gehakte basilicum, peper en zout. Versieren met zongedroogde tomaten en schors van parmezaankaas.

De mozzarella in plakjes snijden. De avocado's doormidden snijden, de pitten en de schil verwijderen. Het vruchtvlees in partjes snijden en met de plakken kaas op borden schikken. Besprenkelen met een mengeling van limoensap, olijfolie, olie van zongedroogde tomaten, gehakte basilicum, peper en zout. Versieren met zongedroogde tomaten en schors van parmezaankaas.