Mozzarella met avocado

© Getty

Nodig voor vier personen
  • 2 bollen mozzarella
  • 2 rijpe avocado’s
  • Vinaigrette :
  • 2/3 olijfolie van koude persing
  • bewaarolie van zongedroogde tomaten
  • 1/3 limoensap
  • blaadjes basilicum
  • peper
  • zout
Afwerking
  • schilfers parmezaan
  • 100 g zongedroogde tomaten
Bereiding

De mozzarella in plakjes snijden. De avocado’s doormidden snijden, de pitten en de schil verwijderen. Het vruchtvlees in partjes snijden en de vocado met de plakken mozzarella op borden schikken.

Besprenkelen met een mengeling van limoensap, olijfolie, olie van zongedroogde tomaten, gehakte basilicum, peper en zout. Versieren met zongedroogde tomaten en parmezaan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content