Ingrediënten

  • 3 middelgrote avocado's (250 gram vruchtvlees)
  • 1 citroen
  • 125 gram Roquefort Société
  • 125 gram verse room

De avocado's in twee snijden zonder de schil te kwetsen, het vruchtvlees verwijderen en dit flink met citroensap bedruipen terwijl u het vermengt. Dit vruchtvlees gaat samen met de Roquefort in de mixer. Peper toevoegen. De room met de handmixer opkloppen en voorzichtig toevoegen aan het mengsel. De avocado-schelpen versieren met de mousse en opdienen. (Wacht zo lang mogelijk met de bereiding, zodat de avocado's niet zwart worden)

De avocado's in twee snijden zonder de schil te kwetsen, het vruchtvlees verwijderen en dit flink met citroensap bedruipen terwijl u het vermengt. Dit vruchtvlees gaat samen met de Roquefort in de mixer. Peper toevoegen. De room met de handmixer opkloppen en voorzichtig toevoegen aan het mengsel. De avocado-schelpen versieren met de mousse en opdienen. (Wacht zo lang mogelijk met de bereiding, zodat de avocado's niet zwart worden)