Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 preiwit
  • 1/2 tak bleekselderij
  • 600 g mosselen
  • vers broodkruim
  • 1 ei
  • 0,5 dl room
  • peper en zout
  • peterselie
  • zacht kerriepoeder

Maak de prei en selderij schoon, snij fijn. Stoof met de peterselie en de mosselen gaar. Meng broodkruim met ei, room, peper, zout. Giet het mengsel in vier kleine kommetjes en bak gaar in 8 minuten op 180°C. Haal de mosselen uit de schelp, verdeel met de groenten over de taartjes. Bestrooi met kerriepoeder.

Maak de prei en selderij schoon, snij fijn. Stoof met de peterselie en de mosselen gaar. Meng broodkruim met ei, room, peper, zout. Giet het mengsel in vier kleine kommetjes en bak gaar in 8 minuten op 180°C. Haal de mosselen uit de schelp, verdeel met de groenten over de taartjes. Bestrooi met kerriepoeder.