Voor 4:

4 kg mosselen

2,5 fijngesneden takjes bleekselderij

4 dl room

peper

6 fijngesneden lente-uien

2 gepelde, ontpitte en in blokjes gesneden tomaten

Bereidingswijze:

Kook de mosselen met de selderij, room en flink wat peper in een grote pan tot ze opengaan. Haal de mosselen nadien meteen uit de pan en hou warm. Zeef het kookvocht en laat inkoken met eenderde. Voeg de mosselen weer toe en werk de saus af met de lente-uien en tomatenblokjes. Serveer meteen.

Voor 4: 4 kg mosselen2,5 fijngesneden takjes bleekselderij4 dl roompeper6 fijngesneden lente-uien2 gepelde, ontpitte en in blokjes gesneden tomatenBereidingswijze:Kook de mosselen met de selderij, room en flink wat peper in een grote pan tot ze opengaan. Haal de mosselen nadien meteen uit de pan en hou warm. Zeef het kookvocht en laat inkoken met eenderde. Voeg de mosselen weer toe en werk de saus af met de lente-uien en tomatenblokjes. Serveer meteen.