2 uien

2 tenen knoflook

2 tomaten

1 chilipeper

3,2 kg mosselen

2 dl sake

1 el Aziatische kruidenmix

Bereidingswijze:

Snipper de uien en knoflook, snij de tomaten in stukjes. Hak de chilipeper fijn. Was de mosselen. U kunt ze bereiden in een pan op de barbecue of individueel verpakken in papillotten. Voeg de rest van de ingrediënten toe. Zet de pan of papillotten op de barbecue. Dek de pan af en kijk na enkele minuten of de schelpen geopend zijn. Schud de pan op en zet nog enkele minuten op de barbecue. Laat de mosselen in papillot een tiental minuten garen. Verpak de mosselen niet te strak, zodat er voldoende ruimte is voor de schelpen om open te gaan.

2 uien2 tenen knoflook2 tomaten1 chilipeper3,2 kg mosselen2 dl sake1 el Aziatische kruidenmixBereidingswijze:Snipper de uien en knoflook, snij de tomaten in stukjes. Hak de chilipeper fijn. Was de mosselen. U kunt ze bereiden in een pan op de barbecue of individueel verpakken in papillotten. Voeg de rest van de ingrediënten toe. Zet de pan of papillotten op de barbecue. Dek de pan af en kijk na enkele minuten of de schelpen geopend zijn. Schud de pan op en zet nog enkele minuten op de barbecue. Laat de mosselen in papillot een tiental minuten garen. Verpak de mosselen niet te strak, zodat er voldoende ruimte is voor de schelpen om open te gaan.