Ingrediënten

Voor 4:

  • 4 dl water
  • 1 dl vers geperst limoensap
  • 100 g demerarasuiker
  • 4 dl witte rum
  • 1 stuk ongeschilde verse gember van 2 cm
  • 2 limoenen
  • 4 takken munt
  • schilferijs

Maak suikersiroop met water, limoensap en demerarasuiker. Laat nadien afkoelen in de ijskast.

Doe per glas 1 dl van de siroop en 1 dl witte rum. Rasp ongeschilde verse gember fijn en verdeel over de glazen. Vul verder aan met 1/2 limoen per glas, 1 tak munt en schilferijs.

Maak suikersiroop met water, limoensap en demerarasuiker. Laat nadien afkoelen in de ijskast. Doe per glas 1 dl van de siroop en 1 dl witte rum. Rasp ongeschilde verse gember fijn en verdeel over de glazen. Vul verder aan met 1/2 limoen per glas, 1 tak munt en schilferijs.