Ingrediënten

Voor 6:

  • 1 rode paprika
  • 1 bosje jonge uitjes
  • 1 varkenshaasje
  • 100 g honing
  • 125 ml sojasaus
  • 3 teentjes fijngestampte knoflook
  • 1 el geraspte verse gember

Schil en ontpit de paprika en snij hem in reepjes. Schil de uien. Snij de varkensfilet in stukjes. Vermeng het vlees in een saladeschaal met de honing, de sojasaus, de knoflook en de geraspte gember. Roer door elkaar om het vlees goed met de rest van het mengsel te bedekken en voeg de reepjes paprika en de uien toe.

Schuif afwisselend een stukje vlees, paprika en ui op de prikkers. Rooster boven een vuurkorf.

Schil en ontpit de paprika en snij hem in reepjes. Schil de uien. Snij de varkensfilet in stukjes. Vermeng het vlees in een saladeschaal met de honing, de sojasaus, de knoflook en de geraspte gember. Roer door elkaar om het vlees goed met de rest van het mengsel te bedekken en voeg de reepjes paprika en de uien toe. Schuif afwisselend een stukje vlees, paprika en ui op de prikkers. Rooster boven een vuurkorf.