Ingrediënten

  • Voor 4
  • 250 g verse tarbot (zonder vel of graten)
  • 1 à 2 el citroensap
  • 1 el fijngehakte peterselie
  • 1 middelgrote rode biet
  • 1 rode peper

Was de vis, dep hem droog en hak heel fijn (of haal hem door de hakmolen). Kruid met peper en zout, voeg het citroensap toe en meng met de peterselie.

Was de peper, snij hem in de lengte open, verwijder de zaden en zaadlijsten en snij in de lengte in fijne reepjes. Was en schil de rode biet. Snij hem met een fijnsnijder in heel dunne schijfjes. Dep elk schijfje droog.

Schik de bietschijfjes samen met de vistartaar op de borden. Versier met enkele reepjes peper.

Was de vis, dep hem droog en hak heel fijn (of haal hem door de hakmolen). Kruid met peper en zout, voeg het citroensap toe en meng met de peterselie. Was de peper, snij hem in de lengte open, verwijder de zaden en zaadlijsten en snij in de lengte in fijne reepjes. Was en schil de rode biet. Snij hem met een fijnsnijder in heel dunne schijfjes. Dep elk schijfje droog. Schik de bietschijfjes samen met de vistartaar op de borden. Versier met enkele reepjes peper.