Millefeuille van paprika en geitenkaas

10-06-2011, 11:03
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 14:20
Voor 4:

Voor 4:
1 rode paprika
1 groene paprika
1 gele paprika
1 oranje paprika
kalfsfond
olijfolie
250 g verse geitenkaas
5 el olijfolie
grof gemalen zwarte peper
fleur de sel
verse bieslook
Snij de paprika’s in vieren en schil ze. Kook ze in 15 min. beetgaar in kalfsfond en laat ze nadien uitlekken. Steek er per kleur 18 rondjes uit en laat afkoelen. Bak ze nadien goudbruin in olijfolie.
Meng de geitenkaas met de olijfolie en kruid met peper en zout. Laat enkele uren rusten in de ijskast.
Maak op de borden torentjes met afwisselend de geitenkaas en plakjes van elke kleur paprika. Werk af met een streepje fruitige olijfolie en enkele bieslooksprieten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier