Millefeuille van paprika en geitenkaas

2459017 ©

Voor 4:

Millefeuille van paprika en geitenkaas

Voor 4:

1 rode paprika

1 groene paprika

1 gele paprika

1 oranje paprika

kalfsfond

olijfolie

250 g verse geitenkaas

5 el olijfolie

grof gemalen zwarte peper

fleur de sel

verse bieslook

Snij de paprika’s in vieren en schil ze. Kook ze in 15 min. beetgaar in kalfsfond en laat ze nadien uitlekken. Steek er per kleur 18 rondjes uit en laat afkoelen. Bak ze nadien goudbruin in olijfolie.

Meng de geitenkaas met de olijfolie en kruid met peper en zout. Laat enkele uren rusten in de ijskast.

Maak op de borden torentjes met afwisselend de geitenkaas en plakjes van elke kleur paprika. Werk af met een streepje fruitige olijfolie en enkele bieslooksprieten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content