Merguez parmentier

Voor 4 personen
  • 8 merguezworstjes
  • 2 el olijfolie
  • 40 kerstomaatjes
  • 2 el olijfolie
  • 1/2 tl gerookte-paprikapoeder
  • fleur de sel
  • 1 el gehakte gekonfijte citroen
  • 500 g aardappelpuree
Bereiding
  1. Kleur de worstjes kort aan in olijfolie.
  2. Maak kruiselings een sneetje in de tomaatjes. Dompel ze kort in kokend water en pel ze. Stoof ze kort aan in olijfolie. Kruid met het paprikapoeder voor een rokerige toets en met fleur de sel. Voeg de gehakte gekonfijte citroen toe.
  3. Breng de worstjes en tomaatjes over in een gratineerschotel. Dek af met aardappelpuree. Werk af met kaas, paneermeel en boter. Gratineer de merguez parmentier in een voorverwarmde oven op 180° gedurende een tiental minuten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content