Ingrediënten

  • Voor 4
  • een handvol raketsla
  • 4 takjes basilicum
  • 2 charentaismeloenen
  • 200 g feta
  • 50 g pijnboompitten
  • 3 el citroensap
  • 3 el olijfolie
  • peper van de molen en zout

Was de raketsla en basilicum en zwier goed droog. Halveer, ontpit en schil de meloenen. Snij het vruchtvlees in plakjes. Snij de feta in blokjes. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Maak een vinaigrette met het citroensap, de olijfolie, peper en zout. Verdeel de raketsla, basilicum, meloen en feta over 4 borden. Giet er de vinaigrette over en serveer.

Was de raketsla en basilicum en zwier goed droog. Halveer, ontpit en schil de meloenen. Snij het vruchtvlees in plakjes. Snij de feta in blokjes. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Maak een vinaigrette met het citroensap, de olijfolie, peper en zout. Verdeel de raketsla, basilicum, meloen en feta over 4 borden. Giet er de vinaigrette over en serveer.