Ingrediënten

Voor 4:
4 sinaasappels (bij voorkeur Navellina)
1 tl kaneelpoeder
10 blaadjes verse munt
50 g griessuiker
eventueel vanille-ijs

Snij de sinaasappels 'a vif', maar snij de partjes niet van tussen de vliezen. Snijd de sinaasappels in ronde plakken van 5 mm dik en verdeel op borden. Bestrooi licht met kaneelpoeder en laat 5 min. rusten.

Maak ondertussen de muntsuiker. Doe de munt met de suiker in de blender en mix tot een fijne 'groene suiker'. Verdeel over de salade en serveer meteen, het liefst zo koud mogelijk. Serveer eventueel met vanille-ijs.

Snij de sinaasappels 'a vif', maar snij de partjes niet van tussen de vliezen. Snijd de sinaasappels in ronde plakken van 5 mm dik en verdeel op borden. Bestrooi licht met kaneelpoeder en laat 5 min. rusten. Maak ondertussen de muntsuiker. Doe de munt met de suiker in de blender en mix tot een fijne 'groene suiker'. Verdeel over de salade en serveer meteen, het liefst zo koud mogelijk. Serveer eventueel met vanille-ijs.