Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 0,6 dl koude kokosmelk
  • 0,6 dl versgeperst limoensap
  • 1/4 tl fijngehakte rode chilipeper
  • een snuifje zeezout
  • 350 g kokosroomijs
  • 350 g mangosorbet

Doe de kokosmelk, het limoensap, de chilipeper en het zout in een blender. Voeg het kokosijs en de mangosorbet toe. Mix met de vinger op de pulseknop tot het ijs half gepureerd is. Schraap het mengsel naar beneden en mix nog ongeveer 1 min. tot een smeuïge milkshake ontstaat. Giet in gekoelde longdrinkglazen en serveer meteen.

Doe de kokosmelk, het limoensap, de chilipeper en het zout in een blender. Voeg het kokosijs en de mangosorbet toe. Mix met de vinger op de pulseknop tot het ijs half gepureerd is. Schraap het mengsel naar beneden en mix nog ongeveer 1 min. tot een smeuïge milkshake ontstaat. Giet in gekoelde longdrinkglazen en serveer meteen.