Mangomousse met tofoe

© Getty

Op zoek naar een snel en gezond dessert? Maak een mix met mango en tofoe in de blender, laat de mangosmousse afkoelen in de koelkast en garneer met mangosaus en vruchten.

Voor 4 personen
  • 4 mango’s
  • 400 g zijden tofoe
  • 2 tl kokosolie
  • 3 el agavesiroop
  • vers fruit (kiwi’s, nectarines, braambessen) voor de afwerking
Bereiding
  1. Schil twee mango’s en verwijder de pit. Mix het vruchtvlees en de tofoe, de kokosolie en de agavesiroop fijn in een blender. Schep de mangomousse in een rechthoekige vorm en zet 1 uur koel weg.
  2. Schil intussen de overige twee mango’s en verwijder de pit. Mix Ć©Ć©n mango fijn in een blender, snijd de andere in blokjes en meng door de mangosaus.
  3. Schep met een ijslepel bolletjes mangomousse op borden. Lepel er de mangosaus over en werk af met naar wens versneden vers fruit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content