Ingrediënten

  • 2 maatjes
    1 middelgrote aardappelen
    1 eetlepel zure room
    1 eetlepel yoghurt
    kerriepoeder
    1 limoensap
    1 granny smith
    handvol groene kruiden van het moment
    1 stengel bos-ui

De aardappelen koken in gezouten water met de schil aan. Afkoelen, pellen en in gewenste vorm snijden. De maatjes opkuisen en in vierkante blokjes snijden. Ondertussen de dipsaus maken door de zure room met de yoghurt te mengen en een beetje kerriepoeder toevoegen, wat fijngesneden dille en limoensap. Beetje bij kruiden en even opkloppen. De granny smith en de bosui fijnsnijden, wat kruiden plukken en dresseren.

De aardappelen koken in gezouten water met de schil aan. Afkoelen, pellen en in gewenste vorm snijden. De maatjes opkuisen en in vierkante blokjes snijden. Ondertussen de dipsaus maken door de zure room met de yoghurt te mengen en een beetje kerriepoeder toevoegen, wat fijngesneden dille en limoensap. Beetje bij kruiden en even opkloppen. De granny smith en de bosui fijnsnijden, wat kruiden plukken en dresseren.