Ingrediënten:
- 1 espresso (bijv. van een Nespresso-capsule UMUTIMA wa Lake Kivu)
- 8 cl ananassap
- 1,5 cl limoensap
- 2 cl suikersiroop
- 5 medium blaadjes verse koriander
- Gecrusht ijs om het glas te vullen
- Ijsblokjes om de koffie te koelen
- Enkele blaadjes verse koriander als decoratie
Koel het glas met ijs. Wanneer het glas fris aanvoelt, verwijder je het ijs.
Giet 1,5 cl vers limoensap in een shaker, voeg er 8 cl ananassap aan toe, 2 cl suikersiroop en 5 medium blaadjes verse koriander. Shake alles zorvuldig met 6 of 7 ijsblokjes.
Vul het glas opnieuw met gecrusht ijs en voeg er de sapmix aan toe.
Shake vervolgens de espresso met 4 ijsblokjes in de shaker. Gebruik een theelepel om de koffie voorzichtig in het glas met de mix te gieten.
Versier met verse korianderblaadjes.