1 teen knoflook

olijfolie

300 g groene linzen

2 l groentebouillon

2 granaatappels

enkele takjes citroentijm

1 citroen

6 lente-uien

Marokkaans zout (bereiding zie pag. xxx)

peper van de molen

Bereidingswijze:

Snipper de knoflook en fruit in olijfolie. Voeg de linzen toe en bevochtig met de groentebouillon. Kook de linzen gaar en giet af. Haal de pitjes uit de granaatappels. Hak de citroentijm fijn en rasp de schil van de citroen. Meng alle ingrediënten onder elkaar en pers er de citroen over uit. Kruid met een snuifje Marokkaans zout en peper.

1 teen knoflookolijfolie300 g groene linzen2 l groentebouillon2 granaatappelsenkele takjes citroentijm1 citroen6 lente-uienMarokkaans zout (bereiding zie pag. xxx)peper van de molenBereidingswijze:Snipper de knoflook en fruit in olijfolie. Voeg de linzen toe en bevochtig met de groentebouillon. Kook de linzen gaar en giet af. Haal de pitjes uit de granaatappels. Hak de citroentijm fijn en rasp de schil van de citroen. Meng alle ingrediënten onder elkaar en pers er de citroen over uit. Kruid met een snuifje Marokkaans zout en peper.