Ingrediënten

Nodig voor vier :

  • 8 kerstomaatjes
  • peper
  • zout
  • een snuifje suiker
  • aceto balsamico
  • 2 blaadjes basilicum
  • 100 g gerookte palingfilet
  • 1/2 dl kalfsjus
  • 30 g boter

De tomaatjes in de boter bakken tot de huid begint te scheuren. Wat suiker toevoegen, laten karameliseren en de warmte in de pan blussen met aceto balsamico. De kalfsjus en de gehakte basilicum toevoegen. De palingfilets in stukjes van 1,5 cm snijden. De vis, saus en tomaatjes over soeplepels verdelen en warm opdienen als aperitiefhapje.

De tomaatjes in de boter bakken tot de huid begint te scheuren. Wat suiker toevoegen, laten karameliseren en de warmte in de pan blussen met aceto balsamico. De kalfsjus en de gehakte basilicum toevoegen. De palingfilets in stukjes van 1,5 cm snijden. De vis, saus en tomaatjes over soeplepels verdelen en warm opdienen als aperitiefhapje.