Lamsvlees met rode peper
14-06-2011, 08:29
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 12:25
Voor 4 personen:
Voor 4 personen:
1 rode ui
2 rode pepers
2 tenen knoflook
1 tl rode kerriepasta
3 el olie
150 g lamsvlees
1/2 kleine aubergine (dobbelstenen)
6 el rode, gele en groene paprika’s (dobbelstenen)
20 g Thaise erwtaubergines
2 el kokosmelk
1,5 el verse groene peperbessen
1 tl suiker
1 el vissaus
Cutter ei, rode pepers, look en rode kerriepasta fijn. Roerbak 1/2 minuut in olie. Voeg het vlees toe, bak 1 minuut. Voeg de groenten toe en bak 2 minuten. Bevochtig met kokosmelk, 4 eetlepels water en de rest van de ingrediënten. Meng en serveer met rijst.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier