Lamskroon met mosterdsaus

Rack of Lamb with Rosemary © Ondersteunend beeld dat geen deel uitmaakt van dit recept.

Serveer een extra mooi bord met enkele lamskoteletjes, sluimerwten en een mooi bolletje rijst dat je met de ijsschep maakt.

Serveer een extra mooi bord met enkele lamskoteletjes, sluimerwten en een mooi bolletje rijst dat je met de ijsschep maakt.

Voor 4 personen

een lamskroon met 3 à 4 koteletjes per persoon

400 g sluimerwtjes

2 builtjes Bosto snelkookrijst 8 min.

3 dl Lacroix Lamsfond

2 koffielepels Maille ‘Moutarde à l’ancienne’

4 eetlepels room

olijfolie – boter

Bereiding

1. Kook de sluimerwtjes kort in gezouten water. Giet ze af en houd warm. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de lamskroon in koteletjes. Kruid ze met peper en knoflook en bak de koteletjes zo’n 3 minuten per kant in boter en olijfolie. Haal het vlees uit de pan en houd het warm.

2. Giet het bakvet weg en zet de pan terug op het vuur. Blus met de lamsfond en laat al roerende tot 2/3 inkoken. Voeg de mosterd en de room toe en kook de saus verder in. Schep wat rijst op warme borden en verdeel de koteletjes erop. Schik de sluimerwtjes erbij en overgiet met wat saus..

Tip: Een extra mooi bord? Maak met de ijsschep mooie rijstbolletjes.

Bereidingstijd: 20 minuten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content