Lamskoteletten met gekonfijte sjalot en wortel

  • Moeilijkheid

Lamskoteletten met gekonfijte sjalot en wortel

Voor 4:

10 à 12 zilveruitjes

8 à 10 wortelen

boter

2 el poedersuiker

2 takjes rozemarijn

2 dl marsala

16 lamskoteletten

olijfolie

150 g gebakken shiitakepaddenstoelen

peper en zout

Pel de zilveruitjes, schil de wortelen en snij ze in plakken. Fruit de uitjes en wortelen glazig in boter. Bestrooi met de suiker en voeg de rozemarijn, marsala en 2 dl water toe. Laat zacht sudderen tot de groenten gaar zijn. Kruid met peper en zout.

Bak de lamskoteletten in olijfolie op een vrij hoog vuur. Kruid met peper en zout en haal de koteletten uit de pan wanneer ze net gaar (rosé) zijn. Serveer met de gekonfijte groenten en gebakken shiitakepaddestoelen. Geef er aardappelpuree bij.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content