enkele takjes rozemarijn

enkele takjes salie

1 dl olijfolie

1 dl balsamicoazijn

1 el gemalen kardemom

1 kg lamskoteletten

peper van de molen en fijn zeezout

Bereidingswijze:

Hak de kruiden fijn en meng met de olijfolie en balsamicoazijn. Voeg de kardemom toe. Kruid de lamskoteletten met peper en zout. Giet er de marinade over en laat 1 u. marineren. Bak de koteletten enkele minuten aan elke kant. Bak ze niet te gaar, een beetje rosé is veel lekkerder.

enkele takjes rozemarijnenkele takjes salie1 dl olijfolie1 dl balsamicoazijn1 el gemalen kardemom1 kg lamskotelettenpeper van de molen en fijn zeezoutBereidingswijze:Hak de kruiden fijn en meng met de olijfolie en balsamicoazijn. Voeg de kardemom toe. Kruid de lamskoteletten met peper en zout. Giet er de marinade over en laat 1 u. marineren. Bak de koteletten enkele minuten aan elke kant. Bak ze niet te gaar, een beetje rosé is veel lekkerder.