Kort gebakken koteletjes omringd door tomaatjes, oesterzwammen, aardappelen, witloof en bonenpakjes. De hemel op aarde.
Voor 4 personen
8 à 12 lamskoteletjes
Kruiden:
dragon
peper en zout
8 kleine, vastkokende aardappelen
4 kleine stronken witloof
250 g oesterzwammen
4 kleine tomaatjes
mozzarella
250 g fijne boontjes
4 repen vers spek
125 g boter
Bereiding
1. Kook de aardappelen en de blancheer de boontjes. Verfris de boontjes onder koud water, verdeel in vier bundeltjes en rol in vier plakjes spek.
2. Gaar het gekruid witloof in de microgolfoven gaar. Onthoofd de tomaatjes en bedek met plakjes mozzarella. Zet daarna tien minuten in de oven. Bak de aardappelen, oesterzwammen, witloof en bonenpakjes in boter en houd warm. Kruid met peper en zout.
3. Kruid de koteletjes met dragon, peper en zout en bak snel aan beide zijden in de hete boter. Laat het vlees kort rusten en schik met de tomaatjes, oesterzwammen, aardappelen, witloof en bonenpakjes op warme borden. Dien onmiddellijk op.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier