500 g lamsgehakt

1 el gedroogde oregano

1 tl gedroogde tijm

2 tl ras el hanout (Marokkaans specerijenmengsel)

1 sjalot

1 teen knoflook

enkele takjes munt

1 ei

4 el panko (Japans broodkruim)

olijfolie

100 g feta

enkele blaadjes bladpeterselie

peper van de molen en fijn zeezout

Bereidingswijze:

Meng het lamsgehakt met de kruiden. Hak de sjalot, knoflook en munt fijn. Voeg bij het vlees samen met het ei en de panko. Kruid met peper en zout. Meng goed onder elkaar. Kneed het vlees rond houten prikkers. Bestrijk met olijfolie en bak een tiental minuten op de barbecue. Draai regelmatig om. Werk af met de feta en de fijngehakte bladpeterselie.

500 g lamsgehakt1 el gedroogde oregano1 tl gedroogde tijm2 tl ras el hanout (Marokkaans specerijenmengsel)1 sjalot1 teen knoflookenkele takjes munt1 ei4 el panko (Japans broodkruim)olijfolie100 g fetaenkele blaadjes bladpeterseliepeper van de molen en fijn zeezoutBereidingswijze:Meng het lamsgehakt met de kruiden. Hak de sjalot, knoflook en munt fijn. Voeg bij het vlees samen met het ei en de panko. Kruid met peper en zout. Meng goed onder elkaar. Kneed het vlees rond houten prikkers. Bestrijk met olijfolie en bak een tiental minuten op de barbecue. Draai regelmatig om. Werk af met de feta en de fijngehakte bladpeterselie.