Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 kwarteleieren
  • 1 dl champagne
  • 1/2 dl room
  • zout en zwarte peper
  • 4 koffielepels kaviaar

Vet vier ovenvaste schoteltjes in en breek in elk schoteltje een kwartelei. Zet ze in een kom met een bodempje water en kook de eieren 2/3de. Doe de champagne in een klein pannetje en laat tot de helft inkoken, doe er de room bij en laat opnieuw tot de helft inkoken. Breng op smaak met peper en zout, giet de saus over de kwartel-eitjes en bedek alles met kaviaar.

Vet vier ovenvaste schoteltjes in en breek in elk schoteltje een kwartelei. Zet ze in een kom met een bodempje water en kook de eieren 2/3de. Doe de champagne in een klein pannetje en laat tot de helft inkoken, doe er de room bij en laat opnieuw tot de helft inkoken. Breng op smaak met peper en zout, giet de saus over de kwartel-eitjes en bedek alles met kaviaar.