Krokantje met Marokkaanse muntcrème en chocolade
10-06-2011, 11:28
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 13:58
Voor het deeg:
Voor het deeg:
100 g boter
100 g poedersuiker
100 g eiwit
75 g bloem
25 g cacaopoeder
lichte botercrème met fijngehakte blaadjes Marokkaanse munt
chocolademousse
muntcoulis (gezeefde infusie van munt in lichte suikersiroop)
coulis van bittere chocolade (room met bittere chocolade)
Maak eerst de krokante cacaokoekjes. Meng de ingrediënten voor het deeg en bak er dunne ronde koekjes van in een oven van 185°C. Laat afkoelen. Leg eerst een koekje op de borden, verdeel er de muntcrème over, dek af met een koekje en werk af met chocolademousse. Dek weer af met een koekje en bestrooi met poedersuiker. Lepel de coulis rond de krokantjes.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier