Ingrediënten

Nodig voor vier:

  • 400 g gemengde salade
  • 300 g schoongemaakte kalfszwezerik
  • 2 wortels
  • 2 tomaten
  • 150 g groene boontjes
  • 1 soeplepel gehakte peterselie
  • 2 sneden brood (zonder korst)
  • olijfolie

In vier halfdiepe borden een handvol gemengde sla schikken en garneren met in de lengte gesneden wortelrepen, knapperig gekookte groene boontjes, maantjes tomatenvlees en versgehakte peterselie. Bestrooien met kleine, bruingebakken broodkorstjes en kruiden met peper en zout. De schoongemaakte kalfszwezeriken versnijden, de plakken in bloem wentelen en bruin bakken in olijfolie. Kruiden met peper en zout. De stukken zwezerik op de salade schikken. De hitte in de pan blussen met een scheutje frambozenazijn en het vocht over de salade gieten. Onmiddellijk opdienen.

In vier halfdiepe borden een handvol gemengde sla schikken en garneren met in de lengte gesneden wortelrepen, knapperig gekookte groene boontjes, maantjes tomatenvlees en versgehakte peterselie. Bestrooien met kleine, bruingebakken broodkorstjes en kruiden met peper en zout. De schoongemaakte kalfszwezeriken versnijden, de plakken in bloem wentelen en bruin bakken in olijfolie. Kruiden met peper en zout. De stukken zwezerik op de salade schikken. De hitte in de pan blussen met een scheutje frambozenazijn en het vocht over de salade gieten. Onmiddellijk opdienen.