Ingrediënten

Nodig voor 4:

  • 4 plakjes filodeeg
  • 600 g kalfszwezeriken
  • 1 bot groene asperges
  • 100 g spek
  • 12 morieljes
  • 100 g oesterzwammen
  • 2 gepelde tomaten
  • verse dragonblaadjes
  • 4 steeltjes bieslook
  • 400 g kalfsfond
  • 200 g boter

De kalfszwezeriken blancheren in bouillon, nadien ontdoen van vliezen. 200 g kalfszwezerik in stukjes krokant bakken. Een mengeling van kleingesneden spekreepjes, groene asperges, oesterzwammen en morieljes bakken. De mengeling samen met de stukjes kalfszwezerik verdelen over het filodeeg en mooie pakjes maken. De resterende 400 g kalfszwezerik bakken. Ondertussen de pakketjes filo 7 Â... 10 minuten bakken in een oven van 200Ã, C. De saus bereiden: kalfsfond inkoken en van het vuur af opkloppen met klontjes koude boter. Als garnituur de verse dragonblaadjes, bieslook en blokjes vlees van tomaat toevoegen.

De kalfszwezeriken blancheren in bouillon, nadien ontdoen van vliezen. 200 g kalfszwezerik in stukjes krokant bakken. Een mengeling van kleingesneden spekreepjes, groene asperges, oesterzwammen en morieljes bakken. De mengeling samen met de stukjes kalfszwezerik verdelen over het filodeeg en mooie pakjes maken. De resterende 400 g kalfszwezerik bakken. Ondertussen de pakketjes filo 7 Â... 10 minuten bakken in een oven van 200Ã, C. De saus bereiden: kalfsfond inkoken en van het vuur af opkloppen met klontjes koude boter. Als garnituur de verse dragonblaadjes, bieslook en blokjes vlees van tomaat toevoegen.