Kroatische Cannelloni

  • Moeilijkheid

Ingrediënten voor 8 pannenkoeken:

200 gr verse cottage kaas

50 gr prosciutto

80 gr ham

80 gr champignons

2 eieren

80 gr oud brood

bakolie

200 gr verse tomaten

verse peper

1 eetlepel gemengde kruiden.

Bereid 8 pannenkoeken. Snij de prosciutto en ham in blokjes. Was en snij de champignons en de tomaten. Maal de cottage kaas fijn. Klop de eieren en maal het brood tot grove broodkruimels. Braad de prosciutto en ham in een beetje olie en voeg er de champignons aan toe. Breng op smaak met een beetje peper. Zet vervolgens een derde van deze mengeling opzij en voeg de kaas bij het andere deel. Vul de pannenkoeken met deze vulling en rol ze op. De eindjes sluit je zoals tortilla’s. Dompel de pannenkoeken in de geklopte eieren en bedek ze met de broodkruimels. Bak ze vervolgens in hete olie. Neem de rest van de vulling, voeg er de tomaten aan toe en laat nog even sudderen. Serveer deze saus met de gebakken cannelloni. Je kan het geheel op het einde nog wat versieren met olijven en parmesan kaas.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content