Kreeft op de barbecue met Kaapse kruiden

Gril eens een kreeft op de barbecue met een heerlijke kruidenmix uit het meest zuidelijke puntje van Afrika. Met ingrediƫnten als venkelzaad, koriander en rooibosthee.

Ingrediƫnten
  • 4 kreeften van 800 g elk
  • 150 g boter
  • Kaapse kruiden
  • peper van de molen
Bereiding
  1. Snijd de kreeften overlangs in tweeƫn. Verwijder de scharen. Smelt de boter. Bestrijk de kreeft met gesmolten boter, kruid met Kaapse kruiden en peper.
  2. Leg de scharen op de barbecue; draai regelmatig om. Leg na 10 minuten de kreeft op de barbecue met de snijkant op de grill. Draai na enkele minuten om en gaar nog een zestal minuten.
  3. Bestrijk voor het serveren met gesmolten boter en breek de scharen open.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content