4 kreeften van 800 g elk

150 g boter

Kaapse kruiden

peper van de molen

Bereidingswijze:

Snij de kreeften overlangs in tweeën. Verwijder de scharen. Smelt de boter. Bestrijk de kreeft met gesmolten boter, kruid met Kaapse kruiden en peper. Leg de scharen op de barbecue; draai regelmatig om. Leg na 10 min. de kreeft op de barbecue met de snijkant op de grill. Draai na enkele minuten om en gaar nog een zestal minuten. Bestrijk voor het serveren met gesmolten boter en breek de scharen open.

4 kreeften van 800 g elk150 g boterKaapse kruidenpeper van de molenBereidingswijze:Snij de kreeften overlangs in tweeën. Verwijder de scharen. Smelt de boter. Bestrijk de kreeft met gesmolten boter, kruid met Kaapse kruiden en peper. Leg de scharen op de barbecue; draai regelmatig om. Leg na 10 min. de kreeft op de barbecue met de snijkant op de grill. Draai na enkele minuten om en gaar nog een zestal minuten. Bestrijk voor het serveren met gesmolten boter en breek de scharen open.