Voor 4 personen:
400 g vers krabvlees
2 el citroensap
3 el extra vierge olijfolie
1 el basilicum
1 el munt
1 el dille
1 el platte peterselie
2 rijpe avocado’s
2 el zure room
1 koffielepel witte balsamico
zout en witte peper
1/2 charentais-meloen
1/2 galia-meloen
donkere balsamico en extra vierge olijfolie
16-20 viooltjes, voor de afwerking
Vermeng het krabvlees met het citroensap, de olijfolie, kruiden, zout en peper. Pureer het avocadovlees (schraap ook het donkergroene vruchtvlees van de schil) met de room, azijn, zout en peper. Doe dit vlak voor het serveren, om verkleuren te voorkomen. Steek bolletjes uit de meloenen. Gebruik een metalen ring om de avocadoroom en de krabsalade over de borden te verdelen. Werk af met viooltjes, meloenbolletjes en enkele druppels balsamico en olijfolie.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier