Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 200 g witte bonen in blik
  • 6 dl gevogeltebouillon
  • 1 fijngehakte sjalot
  • 1 laurierblad
  • 1 tak tijm
  • 2 grofgehakte selderijblaadjes
  • 4 dl room
  • peper en zout
  • 150 g verse geitenkaas

Giet de bonen af, spoel onder koud stromend water, kook 5 minuten in bouillon met sjalot, laurierblad, tijm en selderij. Mix, zeef, roer er de room door. Kruid met peper en zout, zet koel. Roer peper en zout door de geitenkaas en serveer met de koude soep.

Giet de bonen af, spoel onder koud stromend water, kook 5 minuten in bouillon met sjalot, laurierblad, tijm en selderij. Mix, zeef, roer er de room door. Kruid met peper en zout, zet koel. Roer peper en zout door de geitenkaas en serveer met de koude soep.