
Koude pastasalade met scampi’s, pancetta en mozzarella
Maak deze pastasalade met mooie vlinderpasta of farfalle.
Maak deze pastasalade met mooie vlinderpasta of farfalle.
Voor 4 personen:
250 g vlinderpasta (farfalle)
450 g scampi’s
200 g pancetta
3 teentjes knoflook
olijfolie
2 bosjes raketsla
80 g gekonfijte tomaat
2 stuks mozzarella
4 el geroosterde pijnboompitten
versgemalen zwarte peper
fijn zeezout
100 g parmezaankaas
Bereiding
1. Kook de pasta beetgaar en laat afkoelen.
2. Bak de scampi’s met de in reepjes gesneden pancetta en de fijngehakte knoflook in olijfolie. Doe bij de pasta, samen met de fijngehakte raketsla, tomaat, in stukken getrokken mozzarella en pijnboompitten. Kruid met peper, zout en olijfolie.
3. Serveer met schilfers parmezaankaas en werk af met een draai van de pepermolen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier