Koude consommé met tomaten- en sinaasappelsap

© Getty
Voor vier personen
  • 4 dl heldere visbouillon van visgraten en afval van garnalen
  • 4 dl sinaasappelsap
  • 4 dl tomatensap
  • zeezout
  • gemalen dillezaad
  • witte peper
  • 20 meloenballetjes
Bereiding
  1. Een visbouillon trekken van visgraten met koppen en pantsers van garnalen. De visbouillon ontvetten en mengen met het tomatensap. Kruiden met zeezout, witte peper en gemalen dillezaad.
  2. De soep laten afkoelen en mixen met het gezeefde sinaasappelsap. De soep in een recipiënt doen, afdekken en in de koelkast ijskoud laten worden.
  3. Ondertussen met een speciaal mesje bolletjes uit het vruchtvlees van een rijpe meloen steken en deze bewaren. De consommé over vier koude soepborden verdelen en versieren met meloenballetjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content