1/2 wittekool

1 el grof zeezout

sap van 2 citroenen

150 g macadamianoten

50 g suiker

1/2 bosje dille

100 g rozijnen

3 el honing

olijfolie

peper van de molen

Bereidingswijze:

Maak de wittekool schoon en snij in flinterdunne reepjes met een snijmachine of scherp mes. Besprenkel met het zout en citroensap. Schep goed om en zet 1 u. koel weg. Bestrooi intussen de macadamianoten met de suiker en rooster in de oven op 180 °C. Hak de dille fijn. Schep de macadamianoten, dille en rozijnen onder de wittekool. Kruid met de honing, olijfolie en peper.

1/2 wittekool1 el grof zeezoutsap van 2 citroenen150 g macadamianoten50 g suiker1/2 bosje dille100 g rozijnen3 el honingolijfoliepeper van de molenBereidingswijze:Maak de wittekool schoon en snij in flinterdunne reepjes met een snijmachine of scherp mes. Besprenkel met het zout en citroensap. Schep goed om en zet 1 u. koel weg. Bestrooi intussen de macadamianoten met de suiker en rooster in de oven op 180 °C. Hak de dille fijn. Schep de macadamianoten, dille en rozijnen onder de wittekool. Kruid met de honing, olijfolie en peper.