Voor 4:

boter, 4 konijnenbouten, peper en zout, 1 fles bruin tafelbier, 1 kruidentuiltje (peterseliestengels, tijm, laurier), 200 g gedroogde pruimen, aardappelpuree

Bereidingswijze:

Smelt boter in een pan en bak er de konijnenbouten langs alle kanten in aan. Kruid met peper en zout en blus met het bier. Voeg het kruidentuiltje en de pruimen toe; laat afgedekt op een laag vuur gaar stoven in 25 min. Klop de saus op met een klontje boter. Serveer met aardappelpuree.

Voor 4: boter, 4 konijnenbouten, peper en zout, 1 fles bruin tafelbier, 1 kruidentuiltje (peterseliestengels, tijm, laurier), 200 g gedroogde pruimen, aardappelpureeBereidingswijze:Smelt boter in een pan en bak er de konijnenbouten langs alle kanten in aan. Kruid met peper en zout en blus met het bier. Voeg het kruidentuiltje en de pruimen toe; laat afgedekt op een laag vuur gaar stoven in 25 min. Klop de saus op met een klontje boter. Serveer met aardappelpuree.