Konijn met mosterd en tijm

8ecba586784d957a358191bc93ed5db5

Hoewel konijn eten vrij zeldzaam geworden is, kun je van konijn heel wat smakelijke gerechten maken. Het vlees bevat weinig vet en is dus geschikt voor veel diëten.

Hoewel konijn eten vrij zeldzaam geworden is, kun je van konijn heel wat smakelijke gerechten maken. Het vlees bevat weinig vet en is dus geschikt voor veel diëten.

Voor 4 personen

1 jong konijn

4 el graanmosterd

2 takken tijm

peper en zout

boter

4 dl gevogeltebouillon

gebakken aardappelen

eventueel gestoofde spinazie met sjalot

Bereiding

1. Snijd het konijn in stukken, strijk in met mosterd en bestrooi met tijm. Kruid met peper en zout en stoof in ongeveer 35 min. gaar in boter. Voeg regelmatig bouillon toe.

2. Serveer met gebakken aardappelen en eventueel gestoofde spinazie met sjalot.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content