Voor 4:

1 ui

3 wortelen

1 groene selderij

4 konijnenbouten

boter

peper en zout

2 flesjes kriekbier

4 dl gevogeltebouillon

200 g gedroogde abrikozen

2 blaadjes laurier

6 aardappelen

Reinig de groenten en snij in stukken. Zet het konijn aan in een beetje boter en kleur langs alle kanten. Kruid met peper en zout. Voeg de selderij, ui en wortel toe. Stoof nog even en bevochtig met het bier en de bouillon. Voeg hierbij de abrikozen en laurier. Gaar een uurtje onder gesloten deksel en voeg de aardappelen toe. Zet op laag vuur tot de aardappelen gaar zijn.

Voor 4:1 ui3 wortelen1 groene selderij4 konijnenboutenboterpeper en zout2 flesjes kriekbier4 dl gevogeltebouillon200 g gedroogde abrikozen2 blaadjes laurier6 aardappelenReinig de groenten en snij in stukken. Zet het konijn aan in een beetje boter en kleur langs alle kanten. Kruid met peper en zout. Voeg de selderij, ui en wortel toe. Stoof nog even en bevochtig met het bier en de bouillon. Voeg hierbij de abrikozen en laurier. Gaar een uurtje onder gesloten deksel en voeg de aardappelen toe. Zet op laag vuur tot de aardappelen gaar zijn.