Ingrediënten

Nodig voor vier :

  • 1 komkommer
  • grof zout

Saus :

  • 1/2 dl yoghurt
  • 1/2 dl slagroom
  • 1 eiwit
  • currypoeder naar smaak
  • fijn zout

De komkommer schillen en in plakjes snijden. Met grof zout bestrooien en in de koelkast zetten. De saus bereiden : yoghurt, halfgeklopte room, currypoeder en een snuif zout mengen. Het eiwit tot sneeuw kloppen en door de saus spatelen. De plakjes komkommer spoelen, met keukenpapier droog betten en mengen met de saus.

De komkommer schillen en in plakjes snijden. Met grof zout bestrooien en in de koelkast zetten. De saus bereiden : yoghurt, halfgeklopte room, currypoeder en een snuif zout mengen. Het eiwit tot sneeuw kloppen en door de saus spatelen. De plakjes komkommer spoelen, met keukenpapier droog betten en mengen met de saus.