Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 komkommer
  • 100 g zalmfilet
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 1 mespunt suiker
  • bieslook

Van de gewassen komkommer 4 repen (ongeveer 13 cm lang) snijden, zonder pitjes. Hiermee een koker vormen en op zijn kant zetten; De zeer koude, rauwe zalmfilet fijnhakken en op smaak brengen met peper, zout, een snuif suiker en enkele druppels olijfolie. Hiermee het komkommerrolletje opvullen en bijeenhouden met een bieslookstrikje.

Recept: Robert Wickerhoff

Van de gewassen komkommer 4 repen (ongeveer 13 cm lang) snijden, zonder pitjes. Hiermee een koker vormen en op zijn kant zetten; De zeer koude, rauwe zalmfilet fijnhakken en op smaak brengen met peper, zout, een snuif suiker en enkele druppels olijfolie. Hiermee het komkommerrolletje opvullen en bijeenhouden met een bieslookstrikje.Recept: Robert Wickerhoff