Voor 4:

2 grote komkommers

2 appels granny smith

3 cm geschilde en geraspte verse gember

sap van 5 limoenen

6 el rietsuiker

1 kleine komkommer voor de afwerking

Schil de komkommers, snij overlangs in vieren, verwijder de zaadlijsten. Snij in grove stukken, doe in de mixer. Schil de appels, verwijder het klokhuis, snij in grove stukken. Doe bij de komkommer. Voeg gember, limoensap en rietsuiker toe, mix tot een gladde drank. Serveer in glazen met ijsblokjes.

Snij met een dunschiller lange slierten van de derde komkommer, werk er de glazen mee af.

Voor 4: 2 grote komkommers2 appels granny smith3 cm geschilde en geraspte verse gembersap van 5 limoenen6 el rietsuiker1 kleine komkommer voor de afwerkingSchil de komkommers, snij overlangs in vieren, verwijder de zaadlijsten. Snij in grove stukken, doe in de mixer. Schil de appels, verwijder het klokhuis, snij in grove stukken. Doe bij de komkommer. Voeg gember, limoensap en rietsuiker toe, mix tot een gladde drank. Serveer in glazen met ijsblokjes. Snij met een dunschiller lange slierten van de derde komkommer, werk er de glazen mee af.