Ingrediënten

  • 1 liter gevogeltebouillon
  • 2 ontvelde kippenfilets
  • 2 kippenvleugels
  • 8 wortels
  • 4 rapen
  • 2 takjes selderie
  • 2 laurierblaadjes
  • 1 scheutje olijfolie
  • zout en zwarte peper

Schenk de gevogeltebouillon in een grote pan. Voeg de filets en de vleugels toe. Kook 30 min. op een laag pitje. Schep vervolgens het vlees uit de pan en voeg de geschilde en in vieren gesneden wortels en rapen, de in zessen gesneden selderie en de laurierblaadjes toe. Bestrooi met peper en zout en laat nog 30 min. op het vuur staan. Snij het vlees in reepjes en doe ze aan het einde van de kooktijd in de pan. Breng op smaak en dien op met een scheutje olijfolie erdoor.

Schenk de gevogeltebouillon in een grote pan. Voeg de filets en de vleugels toe. Kook 30 min. op een laag pitje. Schep vervolgens het vlees uit de pan en voeg de geschilde en in vieren gesneden wortels en rapen, de in zessen gesneden selderie en de laurierblaadjes toe. Bestrooi met peper en zout en laat nog 30 min. op het vuur staan. Snij het vlees in reepjes en doe ze aan het einde van de kooktijd in de pan. Breng op smaak en dien op met een scheutje olijfolie erdoor.