Ingrediënten

Voor 4:

  • 2 grote king crab-poten
  • 20 à 25 blaadjes dragon
  • 150 g zachte boter
  • 50 g Japans broodkruim (panko)
  • zout, witte peper (bij voorkeur penjapeper)

Versnij de krabbenpoten in de breedte, snij ze daarna in de lengte doormidden. Hak de dragon fijn en meng met de zachte boter. Kruid met peper en zout. Smeer de boter uit over het krabvlees. Bedek met een laagje broodkruim en druk aan. Verwarm de oven op 180°C, zet de poten onder de hete grill en laat goudbruin gratineren.

Versnij de krabbenpoten in de breedte, snij ze daarna in de lengte doormidden. Hak de dragon fijn en meng met de zachte boter. Kruid met peper en zout. Smeer de boter uit over het krabvlees. Bedek met een laagje broodkruim en druk aan. Verwarm de oven op 180°C, zet de poten onder de hete grill en laat goudbruin gratineren.